Spring naar content

Kerstactie: ‘Samen voor Elkaar’

Een kerstcadeau voor iedereen!

Na een succesvolle inzameling vorig jaar willen we samen met de inwoners van de gemeente Goirle ook dit jaar weer zorgen voor een kerstcadeau voor iedereen. In de week voor de kerst zamelen we cadeaus in onder alle inwoners, verenigingen en bedrijven. Waarna dorpsgenoten die het minder breed hebben een cadeau kunnen uitkiezen voor zichzelf en hun familieleden.

“Afgelopen jaar was de actie een groot succes! Veel inwoners, bedrijven en stichtingen hebben een kerstcadeau gedoneerd. Cadeaus die een mooie bestemming hebben gekregen. Hartverwarmend om te zien hoe we als gemeenschap er echt ‘samen voor elkaar’ zijn.” Aldus Lonneke van Gastel, die namens het Dorpsteam Goirle samen met de gemeente, het Jan van Besouw cultureel centrum en vele vrijwilligers de actie dit jaar coördineert.

Cadeau Doneren?

Wil je een cadeau doneren? Hiervoor kun je terecht in het Jan van Besouw cultureel centrum op de volgende tijden:

  • Maandag 18 december van 13:00 tot 20:00uur
  • Dinsdag 19 december van 09:00 tot 13:00uur en van 18:00 tot 20:00uur.

Er zijn verschillende type cadeaus waar we onze dorpsgenoten blij mee kunnen maken. Zo kun je denken aan speelgoed, knuffels, spelletjes, boeken, kleding, cadeaubonnen of ingrediënten voor een kerstmaaltijd. Heb jij een leuk cadeau welke je kunt missen? Controleer of het cadeau nog in een goede staat verkeerd en lever deze in bij het Jan van Besouw op bovenstaande data.

Cadeaus welke we niet kunnen aannemen zijn goederen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, gekoeld of bevroren bewaard moeten worden of cadeaus die dermate beschadigd of versleten zijn dat ze niet ‘cadeau waardig’ zijn. Hetzelfde geldt voor alcohol en tabaksproducten. Heb je één of meerdere mooie cadeaus welke je wilt doneren maar lukt het je niet om deze te komen afgeven? Neem dan contact op met het Dorpsteam.

Cadeau nodig?

Kun jij wel wat hulp gebruiken om jezelf of je familielieden een kerstcadeau of een kerstmaaltijd aan te bieden?
Op woensdag 20 december van 11:00 tot 20:00uur staan de deuren van het cultuurhuis voor je open. Je kunt dan zelf de cadeaus uitzoeken waar je iets aan hebt. Iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken is welkom. Ben je niet in de gelegenheid om op deze datum langs te komen? Neem dan contact op met het Dorpsteam.

Alle overgebleven kerstcadeaus na afloop zullen naar een goed doel worden gebracht.

Meehelpen als vrijwilliger?

Wil jij graag meehelpen om je dorpsgenoten een mooie kerst te laten beleven? Geef je dan op via Goirlevoorelkaar.nl als vrijwilliger.

Contact?

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Doe mee, samen zorgen we voor een kerstcadeau voor iedereen!

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt tijdens ‘Samen voor elkaar’ 2022.

Deel deze pagina